fredag den 17. september 2010

Børns Vitser

- Børnevits: Hvorfor gik de 2 tomater ikke over vejen? Fordi de ikke ville blive til ketchup..

Dette var en af de vitser børn i SFO fortalte, på opfordring af mig. Vi sad og bagte snobrøb over det bål jeg havde lavet, der var varm kakao og en hyggelig stemning. Da jeg spurgte om nogle af dem havde nogle vitser de kunen fortælle, hørte jeg flere vitser. Dette var en af dem. Den er kort, men da børnene fortalte vitser var det som om at flere af børnene som ellers ikke er sociale/leger sammen, pludselig kunne tale med andre børn, som de normalt ikke havde socialt samvær med. Positiv oplevelse.


- Børnevits: Der var en dansker, en svensker og en tysker - de skulle op i et tårn hvor der stod et skilt. og fra jorden kunne de ikke se hvadder stod på skiltet. Først gik tyskeren derop, og da han kom ned igen spurgte de 2 andre "Hvad stod der? Gå op og kig", sagde tyskeren. Så gik svenskeren derop, og nede igen blev han spurgt "Hvad stod der?". Svenskeren svarede "Gå op og kig". Så gik danskeren derpå derop, for at se hvad der stor på det skilt i tårnet.

Hvad tror Du der stod?
"Gå op og kig"..


Denne vits synes flere af børnene var meget morsom, så den var også med til at styrke det sociale, fordi der blev grinet meget. Det at grine sammen kan åbne op for den generthed der måske er, år børn sidder med en gruppe hvor de ikke nødvendigvis kender alle de andre børn.

Vitsen havde pigen der fortalte hørt fra sin storebror.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar